Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑ Α/ΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ 2014 Β΄ΕΣΣΟ ΣΤΟ ΚΕΠΒ

                 
Την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στην Θήβα, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγου κ. Χρήστου Μανωλά, η τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2014 Β΄ ΕΣΣΟ. 


Λαμία: Ορκωμοσία της Β΄ΕΣΣΟ του 2014 στο ΚΕΥΠ (ΦΩΤΟ)


Ακόμη μια ορκωμοσία στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στη Λαμία...

Πλημμύρισε από κόσμο σήμερα το ΚΕΥΠ, όπου περισσότεροι από 400 νεοσύλλεκτοι της Β΄ ΕΣΣΟ του 2014 ορκίστηκαν πίστη στην πατρίδα.

Συγγενείς και φίλοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας ήρθαν στη Λαμία για την ξεχωριστή αυτή ημέρα για τους νεοσύλλεκτους.

Η ορκωμοσία έγινε παρουσία του Μητροπολίτη Νικολάου και άλλων επισήμων. Το ΓΕΣ εκπροσώπησε ο Υποστράτηγος Δ. Βλαχογιάννης,  


Επίσκεψη-επιθεώρηση του ΓΕΠΣ στις εγκαταστάσεις της ΣΣΕ


Την 03 Απρ 14 στις 08:30  πραγματοποιήθηκε επίσημη επίσκεψη-επιθεώρηση από τον κο ΓΕΠΣ Αντγο Αναστάσιο Μανώλα στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.




ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ

Την Τετάρτη 02 Απριλίου 2014, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος κ. Χρήστος Μανωλάς παρευρέθη στην επίσκεψη της  Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUMC) στο Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΣΕΕΕ), όπου τους έγινε ενημέρωση  επί των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του  ΕΣΕΕΕ, και την εξέλιξη των διαδικασιών ανάπτυξης στην Κεντρο-αφρικανική Δημοκρατία.