Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Συμμετοχή του Συνδέσμου μας στη Συγκέντρωση με Θέμα "Τα Μετοχικά Ταμεία των Ε.Δ. στη Σημερινή Πραγματικότητα"

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Αξιωματικών Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων  τάξεως 1980 (ΣΑΑ/ΣΣΕ80) εκπροσωπήθηκε με παρέμβαση στη συγκέντρωση με θέμα "Τα Μετοχικά Ταμεία των Ε.Δ. στη Σημερινή Πραγματικότητα" που έγινε με πρωτοβουλία της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ στις 13-02-2011. 
Τα βασικά σημεία της παρέμβασης του προέδρου της προσωρινής ΔΕ του ΣΑΑ/ΣΣΕ80  , Παναγιώτη Μαλλή , ήταν :

" Απαιτούνται μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις που θα χαρακτηρίζονται από ενότητα,  ευρηματικότητα και εμπνευσμένο σχεδιασμό,  ώστε να έχουμε βάσιμες ελπίδες διεκδίκησης των όσων μας έκλεψαν και να αποτρέψουμε την κλοπή και άλλων." .....
"Πιστεύουμε ότι μετά την εξυγίανση των Μετοχικών ταμείων των τριών κλάδων των ΕΔ, αυτά θα πρέπει να ενοποιηθούν σε ένα Ταμείο με κοινές υποχρεώσεις, κοινά δικαιώματα και κοινούς κοινωνικούς πόρους, το οποίο  θα αποδίδει σε κάθε μερισματούχο μέρισμα με μόνο κριτήριο το βαθμό (δηλαδή τις εισφορές που διαχρονικά έχει καταβάλει) και όχι τον κλάδο των ΕΔ από τον οποίο προέρχεται......"
"Οι σε βάρος μας επιθέσεις θα συνεχιστούν αφού είναι φυσικό εκείνοι που παρέδωσαν τη χώρα σε οικονομική κατοχή να εχθρεύονται, να επιτίθενται, να συκοφαντούν και να λοιδορούν με τα φερέφωνά τους όσους σκοπό της ζωής τους έθεσαν τη διασφάλιση της ανεξαρτησίας της πατρίδας."
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της εισήγησης