Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Αλλαγή φρουράς στην 98 ΑΔΤΕ.

Παρουσία εκπροσώπων  όλων των τοπικών αρ- χών πραγματοποιήθηκε    χθες στις 11 το πρωί  στο στρατόπεδο Μακρή στην Κράτηγο  η τελετή παραλαβής παράδοσης στην 98 ΑΔΤΕ. Τον μέχρι τώρα Στρατιωτικό Διοικητή Αναστάσιο Μανώλα διαδέχθηκε μετά τις πρόσφατες Κρίσεις του ΚΥΣΕΑ, ο υποστράτηγος Γιάννης Ηλιόπουλος.  Υποδιοικητής τοποθετήθηκε ο Ταξίαρχος τεθωρακισμένων Θοδωρής Δαγκόπουλος.


Ο νέος στρατιωτικός διοικητής υπηρετούσε μέχρι τώρα ταξίαρχος  πεζικού στο ΓΕΕΘΑ και προήχθη στο βαθμό του υποστράτηγου ενώ ο ταξίαρχος Θοδωρής Δαγκόπουλος υπηρετούσε στο ΓΕΣ.
Στην τελετή παρέστησαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών μεταξύ των οποίων ο Περιφερειαρχης Νάσος Γιακαλής και ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος. Ο Περιφερειάρχης απευθύνοντας χαιρετισμό στη δεξίωση που ακολούθησε στη Λέσχη Αξιωματικών, ευχαρίστησε θερμά για την αγαστή συνεργασία που είχε αναπτύξει μαζί του τον απερχόμενο Διοικητή κ. Μανωλά εξαίροντας παράλληλα το έργο που επέδειξε κατά τη 17μηνη θητεία του στη Λέσβο, ενώ ευχήθηκε στο νέο Στρατηγό κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
http://kranosgr.blogspot.gr/2012/08/98.html