Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Με τι θα βρεθεί αντιμέτωπος ο νέος Α/ΓΕΣ Χρήστος Μανωλάς

Απ΄ ευθείας στα βαθειά πέφτει ο νέος Α/ΓΕΣ Χρήστος 
Μανωλάς. Παραλαμβάνει το ΓΕΣ σε μια κρίσιμη στιγμή ,ένα επιτελείο που έχει αλλάξει τέσσερις Αρχηγούς σε 2,5 χρόνια! Παγκόσμιο ρεκόρ σίγουρα.

Ο αντιστράτηγος Μανωλάς έχει να διαχειριστεί άμεσα μια “καυτή πατάτα” που δεν είναι άλλη από την εμπλοκή μας στην Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία. Η ενεργοποίηση τουΣτρατηγείου της Λάρισας είναι ένας ακόμη μπελάς για το στρατό, που αναγκάστηκε να “τραβήξει” πολύτιμο κόσμο ακόμη και από ακριτικές μονάδες για να επανδρώσει τη Λάρισα.



Το προσωπικό δεν μπορεί παρά να αποτελέσει ένα θέμα με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθεί, παρέχοντας όποια διευκόλυνση μπορεί να δοθεί. Οι Αρχηγοί δεν μπορούν να μοιράσουν χρήματα αυτό είναι αυτονόητο. Έχουν όμως θέματα που αν τα επιλύσουν “ανακουφίζουν” τους στρατιωτικούς. 

Η εξελισσόμενη αναδιοργάνωση …light συνεχίζεται με πολλά εμπόδια και δυσκολίες οι οποίες χρειάζονται …ειδικούς χειρισμούς για να ξεπεραστούν.

Τα προβλήματα της θητείας με πρώτο την διάρκειά της. Όποια κι αν είναι η άποψη του νέου Αρχηγού ΓΕΣ θα πρέπει να διατυπωθεί ξεκάθαρα και αιτιολογημένα προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.
Ο Μανωλάς έχει την φήμη ότι λέει την γνώμη του. Το ΄χαμε ακούσει και για άλλους οι οποίοι μόλις πέρασαν την πόρτα του γραφείου Αρχηγού, έχασαν τη λαλιά τους. Ελπίζουμε κι ευχόμαστε ότι αυτή τη φορά δεν θα έχουμε να κάνουμε μ΄ έναν ακόμη “αρχηγό της σιωπής”.


http://www.onalert.gr/stories/me-ti-tha-vrethei-antimetopos-o-neos-ages-xristos-manolas