Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Οι πολιτικοί υπάλληλοι Υ.ΕΘ.Α./ΓΕΣ Δυτικής Θεσσαλίας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Με την ευχή η νέα χρονιά να φέρει υγεία και λιγότερα προβλήματα σε σχέση με εκείνα που επέφερε το 2010 κόπηκε χθες το μεσημέρι η καθιερωμένη βασιλόπιτα του Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων Υ.ΕΘ.Α./ΓΕΣ Δυτικής Θεσσαλίας.
Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στην αίθουσα της ΛΑΦΤ έδωσαν το «παρών» το πολιτικό προσωπικό από τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα, καθώς και Αξιωματικοί της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών και άλλων στρατιωτικών μονάδων.
 
Η εκδήλωση άνοιξε με την ευλογία και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας ενώ συνεχίστηκε με τους χαιρετισμούς του προέδρου του Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων Υ.ΕΘ.Α./ΓΕΣ Δυτικής Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Μανώλη και του διοικητή της ΣΜΥ κ. Χρήστου Μανωλά.

Τις ευχές του για τη νέα χρονιά έδωσε στους συναδέλφους ο κ. Μανώλης. Ο πρόεδρος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κρίση που βιώνουν η χώρα μας και κατά επέκταση οι πολίτες, ευελπιστώντας ότι το 2011 θα αποτελέσει το τελευταίο έτος που οι εργαζόμενοι όλων των κλάδων θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειές της.
Ο κ. Μανώλης κατά την αναφορά του στο Σύλλογο αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία με την διοίκηση της ΣΜΥ, αλλά και στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των υπαλλήλων των δυο νομών.
Για τη συνεργασία που έχει αναπτυχτεί το τελευταίο έτος μεταξύ του στρατιωτικού και του πολιτικού προσωπικού σε τοπικό επίπεδο για την εκτέλεση και στήριξη του καθήκοντος, μίλησε ο διοικητής της ΣΜΥ ταξίαρχος κ. Χρήστος Μανωλάς.
Με τη σειρά του ο κ. Μανωλάς επικέντρωσε την προσοχή του στην κρίση, εξηγώντας ότι ανάλογα περιστατικά βίωσε και κατά το παρελθόν η χώρα μας, γρήγορα όμως ξεπεράστηκαν με τη βοήθεια του Θεού και την στήριξη όλων, Πολιτείας και κοινωνίας.
Κλείνοντας, η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία να συζητηθούν μεταξύ των υπαλλήλων διάφορα θέματα που τους απασχολούν, αλλά να τεθούν και οι στόχοι για την νέα χρονιά.
Του ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΓΓΑΡΑ