Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Διοικητής ΚΕΥΠ: "Επιδιώκουμε ομαλή προσαρμογή"

"Αντιμετωπίζουμε τον κάθε νεοσύλλεκτο ως μια ιδιαίτερη περίπτωση για να μπορούμε να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματά του...", είπε στο LamiaReport, o νέος Διοικητής του ΚΕΥΠ, Ταξίαρχος Φίλιππος Σακελλαρόπουλος.

Δεύτερο κατά σειρά επισκεπτήριο σήμερα για τους νεοσύλλεκτους της 2011Β΄ ΕΣΣΟ, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στη Λαμία και θα ορκιστούν τελικά την Πέμπτη 19 Μαίου.

Όπως και την προηγούμενη Κυριακή, από τις 10 το πρωί, μέχρι τη 1 μετά το μεσημέρι, το κέντρο εκπαίδευσης γέμισε με χαρούμενες παρέες, πολλές αγκαλιές, δάκρυα χαράς και εικόνες συγκινητικές.

Και αυτή τη φορά ο νέος Διοικητής του κέντρου, Ταξίαρχος Φίλιππος Σακελλαρόπουλος, συνάντησε, χαιρέτησε και μίλησε με τους επισκέπτες, ενώ μιλώντας στην κάμερα του  LamiaReport, δήλωσε ότι στόχος είναι η ομαλή προσαρμογή των νεοσυλλέκτων στο νέο περιβάλλον του στρατού και τόνισε για άλλη μια φορά ότι η πόρτα του είναι ανοιχτή, τόσο για τους γονείς, όσο και για τα ίδια τα παιδιά...σε μια προσπάθεια να γνωρίσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους νεοσύλλεκτους του στρατοπέδου του.

Δείτε τη δήλωση του Διοικητή  εδώ

Ακολουθούν φωτογραφίες από το επισκεπτήριο.









http://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=28444:-q-q&catid=38:2010-04-22-20-27-04&Itemid=3