Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 35 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΣΕ


Με την ευκαιρία της συμπληρώσεως των 35 ετών από την κατάταξή μας στην Σχολή των Ευελπίδων, η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΕ 1980, αποφάσισε την οργάνωση εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν:
1)    Δείπνο – χοροεσπερίδα, που θα διεξαχθεί στον χώρο των ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα, Αττικής, την 1 Οκτωβρίου 2011
2)    Επίσκεψη στη ΣΣΕ το πρωί της 1 Οκτωβρίου 2011 (με συμμετοχή και μελών οικογενειών).
3)    Επίσκεψη στο μουσείο της Ακροπόλεως το πρωί της 2 Οκτωβρίου 2011


Ο χώρος των ΚΑΑΥ του Αγίου Ανδρέα για την κεντρική εκδήλωση, επιλέχθηκε με το σκεπτικό της αντιμετώπισης του προβλήματος της διανυκτέρευσης των συμμαθητών και των οικογενειών τους, που διαμένουν εκτός Αθηνών. Φυσικά όσοι από τους κατοίκους του Νομού Αττικής επιθυμούν, δύνανται να διανυκτερεύσουν στον χώρο τον ΚΑΑΥ μετά από δήλωσή τους και ανάλογα με την διαθεσιμότητα των δωματίων στον υπόψη χώρο.  Η διαμονή στα ΚΑΑΥ μπορεί να διαρκέσει από το πρωί της 30ης Σεπ 2011, ημέρα Παρασκευή,  μέχρι το πρωί της 3ης Οκτ 2011 ημέρα Δευτέρα.

Ως συντονιστής της όλης διοργάνωσης ορίσθηκε ο συμμαθητής μας Γεώργιος Παναγόπουλος.


Δηλώσεις συμμετοχής


Τελική Ημερομηνία υποβολής συμμετοχής στις εκδηλώσεις καθορίζεται η 20 Σεπ 2011.

Δηλώσεις συμμετοχής μόνο στον Γεώργιο Παναγόπουλο Αριθ. .Τηλ. 6972213446 και στο e-mail panagopoulos.geo@gmail.com , με απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα:

α. Αριθμός ατόμων για διαμονή στα ΚΑΑΥ  ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ (Δύναται να διαμείνουν οι εντός και οι εκτός του Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ)  Ημερομηνία  άφιξης, ημερομηνία αναχώρησης. (Εκτιμώμενο κόστος 4€ ανά διανυκτέρευση).

β. Συμμετοχή στην συνεστίαση το Σάββατο το βράδυ. Αριθμός ατόμων (Εκτιμώμενο κόστος 23-27 € που καλύπτει Φαγητό-Ποτά-αναψυκτικά).
                              
γ. Συμμετοχή στη επίσκεψη στη ΣΣΕ. (Αριθμός Ατόμων) Μετάβαση με λεωφορεία (πιθανώς στρατιωτικά) από ΚΑΑΥ στην ΣΣΕ το πρωί του Σαββάτου.


δ. Συμμετοχή στην επίσκεψη στο Μουσείο Ακροπόλεως την Κυριακή 02 10.30 Οκτ 2011 (Εκτιμώμενο κόστος 10 € το άτομο με ξεναγό ).
 
Ποσό 180 -200 € που θα καλύψει συνολικά έξοδα για κατάθεση στεφανιού στη ΣΣΕ και παράθεση καφέ και αναψυκτικών, θα κατανεμηθεί σε όλους τους συμμαθητές.

Το τελικό ποσόν θα καταβληθεί το Βράδυ του Σαββάτου στον Γεώργιο Παναγόπουλο στην είσοδο της εκδήλωσης.

Την Παρασκευή 30 Σεπ. 2011 εκπρόσωποι υποδοχής συμμαθητών στο ΚΑΑΥ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ, και υπεύθυνοι για την επίλυση τυχόν θεμάτων ορίζονται οι παρακάτω:
       1. Γεώργιος Παναγόπουλος από 10.00 έως 16.00
     2. Σταύρος Γεωργίτσης και Σπυρίδων Μπελεγράτης απο 16.00 έως 22.00.
  
 Τυχόν Ερωτήσεις στον υπεύθυνο των εκδηλώσεων Γεώργιο Παναγόπουλο. 

Υ.Γ. Ο κάθε συμμαθητής που θα διαβάσει την ανάρτηση αυτή παρακαλείται να ενημερώσει 2 τουλάχιστον άλλους συμμαθητές που τυχόν δεν διαθέτουν άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο ή δεν έχουν ενημερωθεί.